Šulinėliai su karšto rūkymo skumbre

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šulinėliai su karšto rūkymo skumbre
Šulinėliai su karšto rūkymo skumbre
Šulinėliai su karšto rūkymo skumbre
Šulinėliai su karšto rūkymo skumbre
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų karštai rūkytos skumbrės
50 gramų agurkų
50 gramų raudonosios paprikos
50 gramų morkų (virtos)
6 vienetai vyšninių pomidorų
12 vienetų tešlos (šulinėliai, sluoksniuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Iš šaldiklio išimame sluoksniuotos tešlos šulinėlių pakuotę.
Mums reikės 12 vnt. šulinėlių, nes tiek kepsime su keksiukų forma, kurioje telpa vienu metu 12 vnt.
Kitus šulinėlius vėl įdedame į šaldiklį.
Sudedame į keksiukų formos lizdelius po vieną šulinėlį. Maždaug per 20 minučių kambario temperatūroje jie atšyla ir suminkštėja.
2.
Skumbrę susmulkiname mažais gabaliukais.
Morkas smulkiai supjaustome.
Papriką išvalome nuo sėklyčių, smulkiai supjaustome.
Agurko dalelę supjaustome mažais šiaudeliais.
Vyšninius pomidorus perpjauname per pusę.
3.
Orkaitę įkaitiname iki 215 C temperatūros.
Įdedame formą su šulinėliais ir kepame 10-15 minučių, kol jie pakils ir gražiai pagels.
4.
Išėmę iš orkaitės atvėsiname.
Pridedame į šulinėlius skumbrės ir daržovių gabaliukų.
Papuošiame lėkštę vyšniniais pomidorais.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital