Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams
Autorius apie receptą: Visada mamos dienai verdu cepelinų. Iš anksto pasiruošiu lašinukų. Gaminau daug, turiu ilgam. Visada mamos dienai verdu cepelinų. Iš anksto pasiruošiu lašinukų. Gaminau daug, turiu ilgam. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 kilogramai lašinukų
500 gramų druskos
2 galvos česnako
2 šaukštai lauro lapų
1 šaukštas juodųjų pipirų
5 žiupsneliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia, kad paraustų, juos ištrinti cukrumi, po to druskos, prieskonių ir smulkintų česnakų mišiniu.
2.
Įdėti į didelį indą, pridengti drobe ir laikyti vėsiai 10 dienų.
3.
Jei paltys kelios, jas vis apkeisti vietomis, vis palaistyti atsiradusiu skysčiu.
4.
Po 10 dienų ištraukti iš indo, kuriame sūrėjosi ir, aprišus marle, pakabinti sausai kokiai dienai, kad apdžiūtų.
5.
Laikome šaldytuve, šaldiklyje, jei daugiau yra.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital