Sūdytas upėtakis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sūdytas upėtakis
Autorius apie receptą: Silpna sūdytas, labai skanus upėtakis. Silpna sūdytas, labai skanus upėtakis. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas upėtakio
1.5 šaukšto rudojo cukraus
1 šaukštas košerinės druskos (su kaupu, žr. patarimus)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį džiovintų krapų (arba šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį, kuriame sūdysite, dėti upėtakį. Iš abiejų pusių pabarstyti druska ir cukrumi. Palikti sūdytis parą, ryte apversti upėtakį, vakare vėl apversti. Taip vis pavartant rytais ir vakarais sūdyti dar 2 paras.
2.
Po 3 parų sūdymo upėtakį supjaustyti plonomis juostelėmis.
3.
Į indelius sudėti upėtakio gabaliukus, pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir pabarstyti krapais.
Patarimai:
Košerinė druska yra stambi druska, skirta sūdymui, marinavimui. Tai valgomoji akmens druska, nepapildyta jokiomis priemaišomis, be jodo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital