Su sūriu apkeptas žiedinis kopūstas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Su sūriu apkeptas žiedinis kopūstas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žiedinis kopūstas (800 g)
druskos
2 šaukštai sviesto
150 g miltų
200 g “Žementalio” sūrio
4 kiaušiniai
1/2 šaukštelio maltų muskatų žiedų
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinį kopūstą dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 minučių virti ant silpnos ugnies. Nupilti vandenį, žiedinį kopūstą nuvarvinti. 1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į dubenį. Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais. Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti, kol žiedinis kopūstas gražiai pagels.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Donata
2012-03-20 19:52
Mes dar apkeptos vištienos file įdedam :) Labai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital