Su obuolių actu marinuotas šašlykas

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šašlykas su obuolių actu
Šašlykas su obuolių actu
Šašlykas su obuolių actu
Šašlykas su obuolių actu
Autorius apie receptą: Man vistiek skaniausias šašlykas su actu. Žinau, kad atsiras sakančių, kaip nesveika ir pan. Viską žinau. Bet skanu. Skaniau man nėra nuo vaikystės. Man vistiek skaniausias šašlykas su actu. Žinau, kad atsiras sakančių, kaip nesveika ir pan. Viską žinau. Bet skanu. Skaniau man nėra nuo vaikystės. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo kiaulienos sprandinės
1 kilogramas svogūnų
1 stiklinė obuolių acto
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabalais, dėti į puodą, berti druskos, juodųjų pipirų, patrinti kelis lauro lapelius.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti prie mėsos ir gerai išmaigyti ranka kartu su mėsa.
3.
Supilti obuolių actą ir dar kartą gerai išmaigyti.
4.
Geriausia leisti mėsai pasimarinuoti apie parą, tačiau kepti galima ir po 3-4 valandų.
5.
P. S. Kartu kepiau ir vištos krūtinėlę, supjaustytą gabalais ir paprieskoniuotą prieš pat kepimą druska, juodaisiais pipirais, džiovinta saldžiąja paprika. Ji matosi nuotraukose šalia šašlykų.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis