Su morkomis marinuoti ankstyvieji kopūstai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ankstyvųjų kopūstų ir morkų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puiki mišrainė ir nėra daug darbo ją pagaminti. Iš šio kiekio gaunasi daugmaž 10-11 litrų. Galima ją gaminti ir iš vėlyvųjų kopūstų. Jeigu nemėgstate, kmynų galima ir Puiki mišrainė ir nėra daug darbo ją pagaminti. Iš šio kiekio gaunasi daugmaž 10-11 litrų. Galima ją gaminti ir iš vėlyvųjų kopūstų. Jeigu nemėgstate, kmynų galima ir nedėti visai. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 kilogramai kopūstų
1 kilogramas morkų
200 mililitrų acto 9% (arba 300 ml obuolių acto)
200 mililitrų aliejaus
150 gramų cukraus
3 šaukštai druskos
1 galva česnako
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek kmynų (galima ir nedėti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstus smulkiai supjaustau arba sutarkuoju specialia tarka. Morkas sutarkuoju burokine tarka arba šiaudeliais.
2.
Dideliame dubenyje sumaišau kopūstus, morkas, kapotą česnaką, aliejų, cukrų, druską ir actą. Įberiu šiek tiek kmynų ir kvapniųjų pipirų, išmaišau.
3.
Palieku pastovėti daugmaž parą laiko, vis kas keletą valandų pamaišydama.
4.
Tada mišrainę sudedu standžiai spausdama, kad neliktų oro tarpelių, į švarius stiklainius ir užsuku sandariais dangteliais.
Patarimai:
Aš šią mišrainč laikau rūsyje, bet jis tikrai vėsus ir mišrainė ten puikiai išsilaiko kelis mėnesius, bet jeigu jūsų rūsys šiltesnis, geriau laikykite šaldytuve arba stiklainius su mišraine pasterizuokite (20-30 minučių, priklausomai nuo stiklainių dydžio).
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Loreta
2017-08-26 13:12
Labai skani mišrainė, gaminu jau ne vienus metus ir šaltame rūsy man išsilaiko net iki kitų metų ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital