Studentiški ,,cepelinai''

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Studentiški ,,cepelinai''
Studentiški ,,cepelinai''
Studentiški ,,cepelinai''
Autorius apie receptą: Mano sūnus studentas mus išmokė daug ką valgyti su keptu faršu. Kai turėjau nedaug bulvių, mažai mėsos, o norėjosi cepelinų labai greitai, gimė ši idėja, itin patikusi Mano sūnus studentas mus išmokė daug ką valgyti su keptu faršu. Kai turėjau nedaug bulvių, mažai mėsos, o norėjosi cepelinų labai greitai, gimė ši idėja, itin patikusi vyrui, o ir man. Juk skonis visiškai toks pats kaip cepelinų, o rezultatas tikrai greitesnis. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (virtos, trintos)
500 gramų bulvių (tarkuotos, nusunktos)
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 saujelė krapų
1 šaukštelis krakmolo
1 saujelė petražolių
1 šaukštelis kvietinių miltų
1 šaukštelis druskos
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
2 žiupsneliai maltų lauro lapų
1 žiupsnelis baziliko
1 žiupsnelis maltos kalendros
10 gramų aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pusę svogūno smulkiai supjaustyti.
2.
Faršą sumaišyti su svogūnu, druska, prieskoniais, dėti į aliejuotą keptuvę ir uždengus, ant mažos ugnies, vis vartant, iškepti.
3.
Kadangi bulvių nedaug, tarkavau rankomis, dalį jų netgi sutarkavau kiek stambiau.
4.
Tarkuotas bulves nusunkti, sumaišyti su virtų bulvių koše, pagardinti druska, jei košė buvo nesūri. Suberti miltus, krakmolą, išmaišyti.
5.
Rankomis gnybti bulvių masės ir formuoti nedidelius kukulius.
6.
Kukulius dėti į verdantį, pasūdytą vandenį su žalumynais, puse svogūno. Virti apie 15 min.
7.
Kukulius valgyti su keptu faršu.
8.
Grietinės ar kitokio padažo, mes nepasigedome.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital