Strimelių traškučiai

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Strimelių traškučiai
Strimelių traškučiai
Strimelių traškučiai
Autorius apie receptą: Labai visų mėgiamas užkandis, net ir vaikų. Svarbiausia - žuvis, be kaulų, traški. Labai visų mėgiamas užkandis, net ir vaikų. Svarbiausia - žuvis, be kaulų, traški. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų strimelių
2 šaukštai pilno grūdo miltų
2 šaukštai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio jūros druskos
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
3 žiupsneliai penkių pipirų mišinio (malto)
2 žiupsneliai maltos kalendros
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių
Kepimui:
100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvis nuskusti, nupjauti galvas, nukirpti pelekus, išimti vidurius ir gerai išmirkyti.
2.
Sumaišyti citrinos sultis, druską bei prieskonius, įmaišyti į žuvis, palikti marinuotis kelioms valandoms, galima ir per naktį.
3.
Tada, imant nuo žuvies viršaus, atsargiai ištraukti visą žuvies stuburą su kaulais. Išeina išklotinė, prilaikoma odos.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Kiekvieną gabaliuką pavolioti miltuose, dėti į aliejų. Apskrudinti iš vienos pusės, apversti ir apskrudinti iš kitos. Keptuvės uždengti negalima, nes žuvis bus minkšta, o ne traški.
5.
Galima valgyti tiek šaltą, tiek šiltą, su majonezu ar be jo.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital