Sterkas su marinuotais baravykais drebučiuose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Sterkas su marinuotais baravykais drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg sterko
200 g marinuotų baravykų
1-2 marinuoti agurkai
1 nedidelė morka
petražolės šaknis
2 svogūnai
1 nedidelis salieras
20 g želatinos
3-4 kvapnieji pipirai (Kvapieji pipirai)
1-2 citrinos
1,5 l vandens
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į pasūdytą vandenį sudėti susmulkintas daržoves, nurodytus prieskonius ir 30 min. pavirti. Sterką išdarinėti per pakaklės pjūvį. Į perkoštą karštą daržovių nuovirą sudėti paruoštą, stambiais gabalais supjaustytą žuvį ir virti ant silpnos ugnies. Nuoviras žuvį turi apsemti. Išvirusią žuvį atsargiai išimti iš puodo ir, nuvarvinus skystį, sudėti į pusdubenį arba porcijomis į formeles. Aplink žuvį išdėlioti griežinėliais supjaustytus marinuotus agurkus ir baravykus. Daržovių nuovirą virti, kol jo liks apie 0,5 l. Į karštą nuovirą supilti šaltame vandenyje išbrinkintą želatiną ir ją ištirpinti. Jeigu reikia, pasūdyti. Į kiek atvėsusį nuovirą supilti citrinos sultis. Pradėjusiu stingti nuoviru apipilti žuvį ir laikyti vėsioje vietoje, kol drebučiai sustings. Papuošti citrinos griežinėliais. Baravykus galima keisti virtais pievagrybiais ar kitokiais marinuotais grybais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jemelia
2016-12-20 17:54
Kiek laiko virti sterką, kiek dėti želatinos - juk tai esminiai klausimai į kuriuos neatsakyta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital