Steikas su pavasarinėmis šviežių bulvyčių salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Steikas su pavasarinėmis šviežių bulvyčių salotomis
Steikas su pavasarinėmis šviežių bulvyčių salotomis
Steikas su pavasarinėmis šviežių bulvyčių salotomis
Steikas su pavasarinėmis šviežių bulvyčių salotomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas jautienos antrekoto (naudojome „Feel the Beef“ marmurinės jautienos)
5 vienetai bulvių (šviežių, nedidelių)
1 vienetas agurkų
50 gramų salotų
3 vienetai ridikėlių
1 sauja žaliųjų žirnelių (šviežių)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis medaus
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves švariai nuplauname, perpjauname perpus, sumaišome su šlakeliu aliejaus, druska ir pipirais. Dedame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje su vėjelio funkcija 25 minutes.
2.
Kepame steiką: į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame kambario temperatūros kepsnį ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą perkeliame ant pjaustymo lentelės, pabarstome druska ir pipirais. Prieš pjaustydami leidžiame mėsai pailsėti kambario temperatūroje 5 minutes – taip supjaustyta mėsa paleis mažiau sulčių ir pati bus sultingesnė.
3.
Salotas nuplauname ir nusausiname, daržoves nuplauname ir supjaustome.
4.
Ruošiame padažą: indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
5.
Į lėkštę dedame salotų lapus, daržoves, žirnelius ir iškepusias bulvytes. Šalia patiekiame juostelėmis pjaustytą steiką. Viską apšlakstome paruoštu padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital