Sriubytė su smidrais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
 Sriubytė su smidrais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Smidrai - 300 g
Saliero stiebų - 300 g
Cukinijos - 200 g
Morka - 1 vnt.
Bulvės - 3 vnt.
Dideli pomidorai - 3 vnt.
Česnakas - 1 skilt.
Sviestas - 1 valg. šaukšt.
Daržovių sultinys - 1 l
Druska ir pipirai - pagal skonį
Petražolės - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smidrus nulupti, nupjauti abu galus ir supjaustyti maždaug 3-4 cm ilgio gabaliukais. Cukinijas supjaustyti šiaudeliais, morkas ir bulves - kubeliais. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles, tada minkštimą supjaustyti kubeliais. Taip pat kubeliais pjaustyti svogūną ir česnaką. Puode ištirpinti sviestą ir kepti jame svogūnus ir česnakus, kol taps permatomi. Tada suberti morkas, bulves ir pakepinti. Supilti sultinį ir virti apie 10 minučių. Po to suberti likusias daržoves ir uždengtas dangčiu virti apie 8 minutes, kol daržovės suminkštės. Prieš patiekdami patiekalą paragaukite, pagal skonį įdėkite druskos, pipirų ir smulkintų petražolių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
RA
2010-08-12 10:34
O foto tai artišokai? Taip ir maniau kodėl čia siūlot kambarines gėles valgyti! ATSAKYTI
sandra
2009-10-15 10:43
gaila, kad sriubo sfoto nera. o koks skonis sios smidru sriubos, ka primena? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital