Sriuba "Tom Kha Gai"

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sriuba "Tom Kha Gai"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 g “White Fungus” grybų
400 ml vandens
400 ml kokosų pieno
300 g kalakutienos ar vištienos iš ūkininkų
2 stiebai marinuotos citrinžolės
3 cm imbiero ar alpinijos šaknies
3 džiovintos aitriosios paprikos
4 žaliosios citrinos lapeliai
0,5 žaliosios citrinos
1 arb.š. džiovintų kalendros lapelių
2 arb.š. rudojo cukraus
1 arb.š. druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
“White Fungus” grybus pamerkite vandenyje. Į puodą supilkite kokosų pieną ir vandenį. Imbierą ar alpinijos šaknį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sumeskite smulkintus gabaliukus į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis bei  žaliosios citrinos lapeliais. Tuomet užvirkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite apie 10 min. Supjaustykite kalakutieną nedidesniais kaip vieno kąsnio gabalėliais. Supilkite į puodą prieskonius: druską, cukrų, kalendrą ir išmaišykite. Sudėkite kalakutieną ir išmirkusius bei nusunktus grybus. Virkite sriubą dar 10 min., kol išvirs kalakutiena. Patikrinkite ar išvirė ištraukę ir perpjovę vieną kalakutienos gabalėlį. Galiausiai išspauskite į sriubą žaliosios citrinos sultis. Patiekite su ryžiais ar vieną. Skanaus Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos:www.ciopciop.lt Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital