Sriuba su vištiena ir voveraitėmis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
 Sriuba su vištiena ir voveraitėmis
 Sriuba su vištiena ir voveraitėmis
 Sriuba su vištiena ir voveraitėmis
 Sriuba su vištiena ir voveraitėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vištiena - 200 g
Morka - 1 vnt.
Bulvės - 2 vnt.
Daržovių sultinio - 1 l
Svogūnas - 1 vnt.
Česnakas - 2 skilt.
Voveraitės - 100 g
Pipirai, druska - pagal skonį
Kvapieji pipirai (žirneliai) - pagal skonį
Petražolės (šviežios smulkintos) - pagal skonį
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskusti bulves ir morkas. Jas supjaustyti kubeliais. Vištienos file be kauliukų supjaustyti taip pat kubeliais ir viską dėti į verdantį daržovių sultinį ir toliau virti.  Česnaką susmulkinti, svogūną kubeliais supjaustyti ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs. Tada dėti nuvalytas, kapotas ir išvirtas voveraites ir dar šiek tiek viską pakepinti.  Keptuvėje kepintas voveraites su svogūnais ir česnakais berti į puodą, kur verda bulvės su morkomis ir vištiena. Tada dėti prieskonius ir petražoles pagal savo skonį. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital