Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
300 g vištienos šlaunelių mėsos
4 askaloniniai česnakai
1 šaukštas kmynų
200 g raudonųjų lęšių
1 šaukštas grūstų kalendrų sėklų
1 žalioji citrina
2 šaukštai geltonojo madras kario
1 čili pipiras
20 g šviežio imbiero
90 ml aliejaus
4 česnako skiltelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raudonuosius lęšius užmirkykite, palaikykite per naktį. Vištieną supjaustykite 1 cm kubeliais. Supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, imbierą ir česnakus nedideliais kubeliais, vėliau, prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Šiam tikslui galite naudoti ir grūstuvę. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, suberkite prieskonius: kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pakepinkite kurį laiką. Sudėkite vištieną, čili pipirus, askaloninius česnakus ir anksčiau sugrūstus prieskonius. Kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, vis pamaišydami, kad patiekalas neprisviltų. Suberkite lęšius, įpilkite 1.5 litro vandens. Įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę. Troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai taps minkšti. Pagardinkite spaustomis žaliųjų citrinų sultimis ir smulkintomis kalendromis.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital