Sriuba su perlinėmis kruopomis ir džiovintais baravykais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sriuba su perlinėmis kruopomis ir džiovintais baravykais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 stiklinės perlinių kruopų
1 saujelė džiovintų baravykų
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 šaukštelis sviesto
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 vienetas lauro lapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis krapų (kapoti)
1 žiupsnelis petražolių (kapotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Perlines kruopas, džiovintus baravykus atskirai užpilti šaltu vandeniu ir mirkyti per naktį.
Baravykus nusunkti ir susmulkinti.
Perlines kruopas išvirti.
2.
Morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais, apkepti su šaukštu sviesto keptuvėje.
Į verdantį vandenį sudėti pjaustytas bulves, kepintas morkas, virtas perlines kruopas, smulkintus baravykus ir virti, kol suminkštės bulvės.
3.
Berti smulkintus česnakus (aš įmetu skiltelę, o paskui išgriebiu), pipirus, druską, lauro lapą ir dar kelias minutes pakaitinti.
Išjungus kaitrą, pagardinti kapotais žalumynais.
Tiekti galima su skrebučiais.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital