Sriuba su malta mėsa ir grietinėle

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Sriuba su malta mėsa ir grietinėle
Autorius apie receptą: Toscana - puiki, rudeniška sriuba. Toscana - puiki, rudeniška sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų jautienos faršo
1 litras vištienos sultinio
2 vienetai bulvių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 gramų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
1 sauja lapinių kopūstų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustyti šoninę ir svogūną.
2.
Keptuvėje pakepti šoninę ir faršą. Atidėti į šalį.
3.
Toje pačioje keptuvėje pakepti svogūną.
4.
Nuskusti bulves, supjaustyti bulves nedideliais kubeliais, kopūstus - nedideliais gabaliukais.
5.
Į puodą sudėti svogūną, bulves ir kopūstus, supilti sultinį ir pavirti, kol daržovės suminkštės. Sudėti faršą su šonine ir truputį pavirti. Pagardinti druska ir pipirais. Supilti grietinėlę. Užvirti.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital