Sriuba su lašiša, paskaninta grietinėle

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sriuba su lašiša, paskaninta grietinėle
Sriuba su lašiša, paskaninta grietinėle
Sriuba su lašiša, paskaninta grietinėle
Autorius apie receptą: Labai mėgstu sriubas, sakyčiau net esu priklausoma nuo jų. Žinoma, dažniausiai mėgaujuosi daržovių sriubomis, bet šį kartą ant mano stalo garuoja sriuba su lašiša. Labai mėgstu sriubas, sakyčiau net esu priklausoma nuo jų. Žinoma, dažniausiai mėgaujuosi daržovių sriubomis, bet šį kartą ant mano stalo garuoja sriuba su lašiša. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų lašišos filė (galite naudoti lašišos rinkinį sriubai)
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1.5 litro vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
5 vienetai lauro lapų
5 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lašišą užpilame vandeniu, beriame lauro lapelius ir pipirus. Užkaičiame ir verdame sultinį apie 30 min. žuvį išgriebiame ir atidedame į šalį. Sultinį perkošiame.
2.
Bulves, morkas ir svogūną nulupame. Bulves supjaustome kubeliais, morkas griežinėliais, svogūną pasmulkiname. Bulves beriame į sultinį.
3.
Svogūną ir morkas pakepiname aliejuje, kol daržovės šiek tiek suminkštės ir supilame į sriubą. Verdame apie 20 min.
4.
Tada sudedame žuvies gabalėlius, pilame grietinėlę, paskaniname sriubą druska ir krapais. Pakaitiname iki virimo.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital