Sriuba „Rudens spalvos“

AUTORIUS:
Aurimas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Sriuba „Rudens spalvos“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 sultinio kubeliai
1 ziubsnelis druskos
3 lauro lapai
keletas juodųjų pipirų žirnelių
mėtų šakelė papuošimui
grietinė
3 bulvės
1 morka
1 svogūnas
2 paprikos (raudona, zalia arba geltona)
1 sauja ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojame per burokinę tarką. Bulves ir paprikas supjaustome kubeliais, svogūną smulkiai sukapojame. Užvirus vandeniui, suberemia ryžius. Ryžiams suminkštėjus, suberemia visas daržoves ir verdam, kol viskas išverda. Prieš baigiant virti sriubai, įdedame sultinio kubelius, druską, lauro lapus, pipirus ir dar paverdame 5 minutes. Papuoškite mėtos šakele ir pagardinkite grietine. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Aurimas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital