Purios varškės spurgytės su slyvomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Varškės spurgos su slyvomis
Varškės spurgos su slyvomis
Varškės spurgos su slyvomis
Varškės spurgos su slyvomis
Autorius apie receptą: Keista kažką rašyti apie spurgas, nes turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris nebūtu gaminęs, valgęs ir kuris neturėtu nuomonės apie jas. Aš esu išbandžiusi daugybę spurgų Keista kažką rašyti apie spurgas, nes turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris nebūtu gaminęs, valgęs ir kuris neturėtu nuomonės apie jas. Aš esu išbandžiusi daugybę spurgų receptų, mano tinklaraštyje tikrai netrūksta jų receptų, bet šįkart norėjau išbandyti dar kažką, kitaip. Tad šį kartą naujas skonis spurgų padangėje: su slyvomis. Nerašysiu kaip skanu, kad džiaugiuosi išbandžiusi. Tiesiog paimkite ir išbandykite. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
4 vienetai slyvų
1 litras aliejaus (kepimui)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užmaišykite tešlą.
2.
Slyvas nuplaukite, nusausinkite, pjaukite perpus, išimkite kauliukus ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
3.
Puode įkaitinkite aliejų.
4.
Drėgnomis rankomis gnybkite truputį tešlos, suformuokite spurgytes, į vidų įspauskite po gabaliuką slyvos. Gražiai suformavę spurgytę, meskite ją į įkaitintą aliejų. Virkite aliejuje jas vis vartydami, kad gražiai apskrustu ir pilnai išvirtu.
5.
Sudėkite išvirusias spurgas ant popierinio rankšluosčio, kad susigertu aliejaus perteklius.
6.
Apiberkite cukraus pudra. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital