Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g miltų
7 g sausų mielių
185 ml pieno
1 kiaušinis
50 g margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
3 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite 200 g miltų, druską, cukrų ir mieles. Užpilkite viską šiltu pienu, išmaišykite. Uždenkite ir palikite 15 minučių.
Po to, į tą pačią masę įmuškite kiaušinį, įdėkite margarino, likusį pieną ir miltus. Gerai išminkykite tešlą.
Suformuokite spurgas ir virkite aliejuje, kol gražiai pagelsta.
Jau išvirusias spurgas pabarstykite cukraus pudra.
Labai minkštos ir skanios spurgos :)