Spurgos pagal Jolitą

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Spurgos pagal Jolitą
Spurgos pagal Jolitą
Spurgos pagal Jolitą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g miltų
7 g sausų mielių
185 ml pieno
1 kiaušinis
50 g margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
3 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite 200 g miltų, druską, cukrų ir mieles. Užpilkite viską šiltu pienu, išmaišykite. Uždenkite ir palikite 15 minučių. Po to, į tą pačią masę įmuškite kiaušinį, įdėkite margarino, likusį pieną ir miltus. Gerai išminkykite tešlą. Suformuokite spurgas ir virkite aliejuje, kol gražiai pagelsta. Jau išvirusias spurgas pabarstykite cukraus pudra. Labai minkštos ir skanios spurgos :)
AUTORIUS: Jolita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Greta
2016-01-10 15:41
labai skanios spurgos :) o kam netinka pasidarykit geresniu jei tokie mandri :P ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital