Sprandinės vyniotinis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Sprandinės vyniotinis
Sprandinės vyniotinis
Autorius apie receptą: Jei norisi daug, skaniai ir kuo paprasčiau - šis patiekalas puikiai tiks ieškantiems nesudėtingai paruošiamos vakarienės idėjos. Sužavės kiekvieną. Jei norisi daug, skaniai ir kuo paprasčiau - šis patiekalas puikiai tiks ieškantiems nesudėtingai paruošiamos vakarienės idėjos. Sužavės kiekvieną. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos sprandinės
1 vienetas poro
1 sauja džiovintų slyvų
1 sauja graikinių riešutų
4 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių mėsai
1 pundelis petražolių
Padažui:
2 gabalėliai juodojo šokolado
1 šaukštas medaus
pagal poreikį alaus (tinka nealkoholinis)
Garnyrui:
4 vienetai bulvių
1 vienetas salierių
2 vienetai pieno
pagal poreikį sviesto
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sprandinę išpjaustyti į išklotinę. Vidų gausiai pabarstyti prieskoniais.
2.
Viename sprandinės krašte dėti smulkinto česnako, petražolių, išilgai perpjauto poro, slyvų, riešutų.
3.
Standžiai sukti vyniotinį, pridedant dar slyvų ir riešutų, poro.
4.
Surišti virve, pabarstyti prieskonių mišiniu.
5.
Vyniotinį dėti į indą aukštais kraštais. Dėti kepti į iki 150 C laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti 2.5 val.
6.
Iškepusią sprandinę išimti - bus daug skysčio. Jį supilti į prikaistuvį ir šildyti. Supilti alų. Dėti medų, šokoladą ir kaitinti, kol taps tirštas. Padažu apipilti mėsą.
7.
Košei išvirti saliero gumbą ir bulves, kol suminkštės.
8.
Išvirtas daržoves nukošti, pilti pieno, dėti sviesto ir sutrinti.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital