Sprandinės kepsnys su pelėsinio sūrio padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sprandinės kepsnys su pelėsinio sūrio padažu
Sprandinės kepsnys su pelėsinio sūrio padažu
Sprandinės kepsnys su pelėsinio sūrio padažu
Autorius apie receptą: Šiandienos pietūs suskamba kitokiomis natomis. Ir reikėjo visai ne daug pastangų. Tiesiog prie kepsnio pasigaminti pelėsinio sūrio padažą. Šiandienos pietūs suskamba kitokiomis natomis. Ir reikėjo visai ne daug pastangų. Tiesiog prie kepsnio pasigaminti pelėsinio sūrio padažą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaulienos sprandinės (kepsnių)
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 šaukštelis džiovintos žolelės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Padažui:
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
100 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepsnelius pabarstome druska, pipirais, žolelėmis, smulkintu česnaku.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame kepsnius iš abiejų pusių, kol mėsa apskrus ir iškeps.
3.
Padažui sūrį sutrupiname.
4.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame trupintą sūrį, pamaišome, kol pradės lydytis. Supilame grietinėlę ir šiek tiek pakaitiname, kol padažas sutirštės.
5.
Kepsnius dedame į lėkštę. Apipilame padažu. Patiekiame su bulvėmis ir salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital