Sprandinės kepsnys provanso žolėse

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Sprandinės kepsnys provanso žolėse
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kg sprandinės
5 skiltelės česnako
3 valgomi šaukštai provanso žolelių mišinio
1 valgomas šaukštas čiobrelių
keli lauro lapeliai
~ 1 arbatinis šaukštelis jūros druskos
~ 1 arbatinis šaukštelis šviežiai maltų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

Galima valgyti kaip antrą patiekalą, bet aš kepu, kad galima būtų uždėti ant sumuštinių. Su krienais – skanumėlis

Mėsą gerai nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite trintais česnakais. Apvoliokite iš visų pusių prieskonių mišinyje.

Mėsos gabalą dėkite ant aliuminio folijos, ant viršaus išdėliokite lauro lapus, galima uždėti keletą čiobrelių šakelių. Suvyniokite ir įdėkite į gilesnę kepimo skardą.

Į skardą įpilkite 1/3 formos vandens ir dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę apie 1,5 val. Jeigu mėsos gabalas neaukštas ir pailgas – mėsa iškeps greičiau.

Iškeptą mėsą išimkite iš folijos, atvėsinkite (geriausiai padėti bent keliom val. į šaldytuvą), tada geriau pjaustysis.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital