Galima valgyti kaip antrą patiekalą, bet aš kepu, kad galima būtų uždėti ant sumuštinių. Su krienais – skanumėlis
Mėsą gerai nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite trintais česnakais. Apvoliokite iš visų pusių prieskonių mišinyje.
Mėsos gabalą dėkite ant aliuminio folijos, ant viršaus išdėliokite lauro lapus, galima uždėti keletą čiobrelių šakelių. Suvyniokite ir įdėkite į gilesnę kepimo skardą.
Į skardą įpilkite 1/3 formos vandens ir dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę apie 1,5 val. Jeigu mėsos gabalas neaukštas ir pailgas – mėsa iškeps greičiau.
Iškeptą mėsą išimkite iš folijos, atvėsinkite (geriausiai padėti bent keliom val. į šaldytuvą), tada geriau pjaustysis.