Špinatų vyniotinis su kreminiu sūriu ir lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Špinatų vyniotinis su kreminiu sūriu ir lašiša
Autorius apie receptą: Tiesiog - garduma. Siūlau būtinai išbandyti ir Jums, jei mėgstate lašišą ir špinatus. Tiesiog - garduma. Siūlau būtinai išbandyti ir Jums, jei mėgstate lašišą ir špinatus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
220 gramų špinatų (apvirtų ir nuspaustų, žr. patarimus)
3 vienetai kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
40 gramų grietinės (nuo 20% riebumo)
25 mililitrai aliejaus
15 gramų kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
6 gramai kepimo miltelių
Įdarui:
250 gramų kreminio sūrio
250 gramų sūdytos lašišos (silpnai sūdytos arba rūkytos)
3 vienetai kiaušinių trynių (virtų)
1 pundelis krapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, įdėti grietinės, špinatus ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Tuomet įpilti aliejaus, įberti miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir trumpai paplakti iki vientisos masės.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, patepti aliejumi, supilti tešlą ir išlyginti į stačiakampio formą (maždaug 30 x 24 cm) ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 7 - 10 minučių. Tikslus kepimo laikas priklausys nuo jūsų orkaitės. Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus į kepinį ir ištraukus jis turi būti švarus.
3.
Iškepusį biskvitą suvynioti su kepimo popieriumi į vyniotinį ir palikti iki kol atvės.
4.
Kiaušinių trynius sutarkuoti, krapus susmulkinti, lašišą plonai supjaustyti.
5.
Tuomet išvynioti, nuimti kepimo popierių. Aptepti sūriu, pabarstyti kiaušinio tryniais, krapais, pabarstyti pipirais, sudėlioti lašišą ir susukti vyniotinį.
6.
Paruoštą vyniotinį įsukti į maistinę plėvelę, padėti į šaldytuvą ir palikti porai valandų. Tuomet pjaustyti ir ragauti.
Patarimai:
Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje 1 minutę, tuomet juos nuplauti lediniu vandeniu, kad išliktų žalia spalva ir gerai nuspausti skystį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jurgita
2023-02-20 00:21
Sūris turi būt lydytas ar varškės tepamas? ATSAKYTI
Auksė
2023-02-20 11:38
Kreminis sūris, philadelphia tipo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital