Špinatų vyniotinis

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Špinatų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Jauni špinatai, 500 g
Sviestas, 15 g
Kiaušiniai, 4 vienetai
Druska
Pipirai
Muskatas, maltas
Parmezano sūris, 4 šaukštai
Grietinės sūris, 250 g
Pienas, 1 šaukštas
Lašiša, rukyta, pjaustyta juostelėmis, 300 g
 
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Išklokite popieriumi skardą.

2. Išvirkite špinatus (nupjaukite špinatų kotus, nuplaukite ir sudėkite į puodą ir virkite kol lapai suglėbs). Trinkite smulkintuvu su sviestu ir tryniais, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, muskatų.

3. Išplakite kiaušinių baltymus ir metaliniu šaukštu įmaišykite į špinatų mišinį. Supilkite į skardą, išlyginkite paviršių. Užbarstykite pusė permazano sūrio.

4. Kepkite 10- 15 min., kol iškils vidurys. Likusį kepimo popierių apibarstykite likusiu sūrių, ant jo išverskite kepinį ir nulupkite popierių.

5. Išplakite pieną su sūriu ir lygiai aptepkite vyniotinį. Ant viršaus sudėkite lašišų  juosteles, lakštą suvyniokite, pradėdami nuo trumpesnio galo. 

AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital