Kremiška bulvių ir cukinijų sriuba su špinatais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių cukinijų špinatų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, maistinga sriuba, kuriai reikia vos keliu ingredientų. Puiki, maistinga sriuba, kuriai reikia vos keliu ingredientų. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
200 gramų cukinijų
3 saujos špinatų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
70 mililitrų grietinėlės (tinka ir liesesnė)
pagal skonį druskos
pagal poreikį vandens (arba sultinio)
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storadugniame puode ant šiek tiek aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną iki suminkštės. Sudėti smulkiai kapotą česnaką ir maišant dar apie minutę pakepinti.
2.
Į puodą sudėti cukiniją (pjaustytą stambesniais gabaliukais) ir bulves (pjaustytas smulkesniais kubeliais). Užpilti vandens arba sultinio (tik tiek kad apsemtų daržoves). Pavirti apie 10 minučių arba iki kol bulvės bus minkštos.
3.
Sudėti špinatus ir blenderiu sutrinti iki vientisos konsistencijos. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais, galima dar įdėti mėgiamų prieskonių (labai tinka žiupsnelis muskato). Jeigu norisi skystesnės sriubos, galite įpilti dar šiek tiek vandens arba sultinio.
4.
Pagardinkite grietinėle, išmaišykite ir tiekite. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rimantas
2018-12-04 22:19
500 g bulviu
apie 200-300 g cukinojos
3 ziupsneliai druskos
120 g svogunu
50 g spinatu
3 skilteles cesnako
simboliskai kokius 30 g aliejaus kepimui
siek tiek pipiru
1 l vandens, bet manau kiek per daug, kita karta pilciau kokius 800 ml
nedejau muskato
kvapas nera intensyvus ir skeildziantis kazka ypatingo, lyg butu trinta poru ir bulviu sriuba, siaip censnakas ir svogunas nera derinami, nezinau kodel siame recepte toks buvo pasirinkimas
idomumo ir skoniui paivairinti idomu, kartociau bet tikrai nedaznai, tai nera sriuba kuria rinkciaus restorane
FB Rimantas Danilevicius ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis