Špinatų sriuba

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
 Špinatų sriuba
 Špinatų sriuba
 Špinatų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Špinatai - 200 g
Nedidelės cukinijos - 100 vnt.
Žalieji žirneliai - 100 g
Morkos - 100 g
Svogūnas mažas - 1 vnt.
Sviestas - 1.5 valg. šaukšt.
Miltai - 1 valg. šaukšt.
Daržovių sultinys arba vanduo - 1 l
Grietinė - 2 valg. šaukšt.
Druska ir pipirai - pagal skonį
Petražolės ir čiobreliai - 1 saujelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukinijas supjaustyti šiaudeliais, špinatus supjaustyti nesmulkiai. Prieskonines žoleles susmulkinkite, morkas ir svogūną kubeliais pjaustyti. Žirnelius galima naudoti ir konservuotus. Puode išlydyti sviestą ir jame kepti svogūnus, kol jis taps skaidrus. Tada sudėti visas daržoves ir dalį prieskoninių žolelių ir ant silpnos ugnies troškinti apie 3 minutes.  Tuomet į puodą reikia suberti miltus, maišant kepti. Supilti daržovių sultinį arba vandenį ir užvirinti. Užvirus vandeniui, puodą ant silpnos ugnies virinti dar 5 minutes, kol žirneliai ir morkos suminkštės. Baigus virti sudeti grietinę, prieskonius. Prieš patiekiant į lėkštę įberti šiek tiek smulkintų petražolių ir čiobrelių.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital