Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto
Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto
Špinatų, spanguolių ir braziliškų riešutų pesto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 sauja nuplautų špinatų lapų
0,5 stiklinės stambiai kapotų braziliškų riešutų
150 ml šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 žiupsnis druskos ir pipirų
1 saujelė spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti. Skanaus! Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose. Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital