Šparaginių pupelių užkandis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Šparaginių pupelių užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Šparaginės pupelės, 1 kilogramas
Sviestas, 200 gramų
Džiūvėsėliai, 30 gramų
Druska, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Jolita
2019-09-25 03:37
Nuotraukoj sparagai o ne pupeles.Apsispreskit:)))) ATSAKYTI
Vita
2016-01-18 23:35
Bent nuotrauka įdėkit,kuri atitiktų pagrindini ingridienta.Ar skiriat asparagus nuo sparaginiu pupelių ? ATSAKYTI
Lidija
2009-10-02 00:11
Aha, as irgi panasiai darau kaip Aukse - baisiai gardu :) ATSAKYTI
Aukse
2009-10-01 12:28
Labai skanu isspausti cesnakiuko, niam. As tai stipriau apskrudinu, dziuveseliu nededu, dar cesnako skiltele ir liuks- skanu, ir vienas valgyti, o ne kaip garnyra. Siaip is saldytu irgi skaniai gaunasi, o darbo maziau :oops: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital