Šparaginių pupelių mišrainė žiemai su daržovėmis ir pomidorų padažu

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Šparaginių pupelių mišrainė žiemai su daržovėmis ir pomidorų padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani mišrainė. Tinka ir valgyti vieną, ir į sriubą dėti. Labai skanu bent man su silkute sumaišyti. Viena skaniausių "žieminių" mišrainių mano šeimoje. Labai skani mišrainė. Tinka ir valgyti vieną, ir į sriubą dėti. Labai skanu bent man su silkute sumaišyti. Viena skaniausių "žieminių" mišrainių mano šeimoje. Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas šparaginių pupelių
1 litras pomidorų padažo
0.5 kilogramo morkų
0.5 kilogramo svogūnų
2 vienetai saldžiosios paprikos
100 mililitrų aliejaus
100 mililitrų acto 9%
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
5 skiltelės česnako
šiek tiek pipirų
šiek tiek maltų lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus, supjaustykite pupeles gabaliukais. Juos sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10-15 min., kol pupelės suminkštės, bet nepervirs. Nukoškite (galite dar pamerkti į šaltą vandenį, tada pupelės bus standesnės).
2.
Storadugniame puode aliejuje pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus iki bus gražiai auksinės spalvos. Sudėkite tarkuotas morkas, kubeliais supjaustytas paprikas, kapotą česnaką ir dar truputį patroškinkite iki daržovės suminkštės.
3.
Tada sudėkite šparagines pupeles, supilkite pomidorų padažą, actą, cukrų, druską, prieskonius ir viską troškinkite ant nedidelės ugnies apie 15 min.
4.
Karštą mišrainę sudėkite į iškaitintus sterilius stiklainius ir užsukite švariais, sandariais dangteliais. Stiklainius apverskite, apklokite šilta kaldra ir palikite taip bent kelioms valandoms (galima per naktį), jog pamažu atvėstų. O tada galite nešti į rūsį ar sandėliuką.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jolanta
2018-08-08 17:56
Gaminu kasmet,super mišrainė,tik aš dar čili pipirą įdedu,skonis dar geresnis ATSAKYTI
Neringa
2018-08-05 20:00
Gaminau pernai, labai patiko, šįmet ir vėl gaminsiu, puikus receptas! ATSAKYTI
Ilona
2017-10-07 18:54
Gerbiama Janina, perskaičiau jūsų receptą ir man jis patiko. Žadu tikrai išbandyti. Manau, kad jis taps mėgstamas ir mūsų šeimai. Ačiū. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital