Šparaginių pupelių apkepas

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Šparaginių pupelių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


600 g šparaginių pupelių

6 kiaušiniai

300 g fermentinio sūrio

3 skiltelės česnako

4 v. š. sviesto

1 sauja petražolių

druska

malti juodieji pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmiausia pasūdytame vandenyje išvirkite šparagines pupeles.


Keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir pakepinkite susmulkintą česnaką.


Pakepinus česnaką į tą pačią keptuvę sudėkite išvirtas pupeles ir dar šiek tiek pakepę pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.


Įmuškite į dubenį kiaušinius, išplakite juos ir įmaišykite į juos sutarkuotą sūrį bei susmulkintas petražoles.


Kepimo indą ištepkite 2 šaukštais sviesto ir sudėkite į ją su česnakais apkeptas pupeles ir užpilkite kiaušinių, sūrio bei petražolių plakiniu.


Kepkite apie 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital