Šparaginės pupelės su rūkyta šonine

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šparaginės pupelės su rūkyta šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>100 ml aliejaus<br />
2 v. &scaron;. miltų<br />
1 &nbsp;kiau&scaron;inio<br />
3 v. &scaron;. džiuvėsėlių<br />
100 g &scaron;paraginių pupelių<br />
100 g kiaulienos &scaron;oninės arba kumpio, rūkyto<br />
1v. &scaron;. sojų padažo</p>
<p>.</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Pasūdytame vandenyje apverdame pupeles. Nusunkiame, perpilame &scaron;altu vandeniu, kad būtų sodrios žalios spalvos.</p>
<p style="text-align: justify;">Kiaulienos &scaron;oninę supjaustome kaip galima ploniau. Kadangi manoji buvo sūdyta naminė, tai a&scaron; ją &scaron;iek tiek i&scaron;mu&scaron;iau. Į kiekvieną &scaron;oninės gabaliuką dedame &scaron;paragines pupeles ir kietai suvyniojame.</p>
<p style="text-align: justify;">Apvoliojame miltuose, tada apvoliojame i&scaron;plaktame kiau&scaron;inyje ir pabaigoje, džiuvėsėliuose. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir apkepame suktinukus i&scaron; visų pusių, kol gražiai apskrus.</p>
<p style="text-align: justify;">&nbsp;</p>
</div>
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital