Šparaginės pupelės su dešrelėmis - nostalgiška ir labai skanu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šparaginės pupelės su dešrelėmis
Šparaginės pupelės su dešrelėmis
Šparaginės pupelės su dešrelėmis
Autorius apie receptą: Šitas patiekaliukas irgi vienas iš anytos duotųjų. Superinis jis man, labai skanu ir paprasta! Jei turiu šparaginių pupelių, tai dažniausiai jį ir gaminu! Šitas patiekaliukas irgi vienas iš anytos duotųjų. Superinis jis man, labai skanu ir paprasta! Jei turiu šparaginių pupelių, tai dažniausiai jį ir gaminu! Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
460 gramų šparaginių pupelių
6 vienetai rūkytų dešrelių (naudojau "Medžiotojų")
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai pomidorų padažo
30 gramų sviesto
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šparagines pupeles nuplauti, sudėti į puodą su padruskintu vandeniu ir užvirus virti ~15-20 min., kol suminkštės.
2.
Per tą laiką nedideliais gabaliukais supjaustyti dešreles ir keptuvėje ant sviesto jas apkepti, tada suberti smulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepinti.
3.
Nupjaustyti išvirusių pupelių kotelius ir supjaustyti maždaug į 2 cm ilgio gabalėlius. Berti jas į keptuvę su dešrelėmis, viską išmaišyti, sukrėsti pomidorų padažą ir kepti ~5 min. Į kepimo pabaigą pabarstyti pipirais, jei reikia druska.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital