Šparagai su švarkeliais

AUTORIUS:
silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šparagai su švarkeliais
Šparagai su švarkeliais
Šparagai su švarkeliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
20 vienetų kiaulienos (šoninė, rūkyta )
20 vienetų šparagų
10 gramų sūrio (bet koks tirpstantis, sutarkuotas (pvz., parmezanas))
1 žiupsnelis prieskonių ((druska, pipirai, žolelės))
1 žiupsnelis pomidorų (džiovinti, arba džiovintos morkos)
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šparagų kotelius nuskusti, sumedėjusius galiukus be gailesčio nupjauti (jeigu šparagai švieži, nereikia), paguldyti į puodą arba keptuvę su verdančiu vandeniu (kad vanduo apsemtų) ir iki penkių minučių pavirti. Jeigu šparagiukai stori, juos galima pavirti ir keliomis minutėmis ilgiau. Išvirtas daržoves nuvarvinti ir pradėti „aprenginėti“. Sūdyti nereikia, jeigu šoninės griežinėliai storoki arba per sūrūs.
2.
Ant rūkytos šoninės griežinėlių, apibarstytų sūrio drožlelėmis, dėti po vieną, o jeigu šparagai mažyčiai, po du, apšlakstyti citrina, pabarstyti pipirais, žolelėmis, džiovintais pomidorais arba džiovintomis morkomis ir apie 10 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol šoninė apskrus.
3.
Porciją sudaro keli šparagų stiebeliai. Skanaus.
AUTORIUS: silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital