Spanguolių uogienė su konjaku

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Spanguolių uogienė su konjaku
Autorius apie receptą: Tinka prie žvėrienos, vištienos ir jautienos kepsnių. Tinka prie žvėrienos, vištienos ir jautienos kepsnių. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas spanguolių
800 gramų uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
400 mililitrų vandens
100 mililitrų konjako
1 vienetas cinamono lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite uogas. Į verdantį vandenį suberkite uogas su cinamono lazdele ir uogienių cukrų. Virkite 5 minutes. Nugriebkite putas.
2.
Puodą nukelkite nuo viryklės ir supilkite konjaką. Maišykite kol masė atšals, kitaip uogos sulips. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital