Spanguolių putėsiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Spanguolių putėsiai
Spanguolių putėsiai
Spanguolių putėsiai
Spanguolių putėsiai
Spanguolių putėsiai
Autorius apie receptą: Desertas penktadienio vakarui. Puikiai tiktų ir Kūčių vakarienei. Skanus, su gaivia rūgštele ir purus it debesėlis. Recepto šaltinis: kulinarinė laida „Beatos Desertas penktadienio vakarui. Puikiai tiktų ir Kūčių vakarienei. Skanus, su gaivia rūgštele ir purus it debesėlis. Recepto šaltinis: kulinarinė laida „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų spanguolių (tinka ir šaldytos)
0.5 litro vandens
120 gramų cukraus
80 gramų manų kruopų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Spanguoles suberiame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame, kol spanguolės suminkštės. Sutriname maisto smulkintuvu. Pertriname per sietelį, kad neliktų seklyčių ir odelių gabalėlių.
2.
Į spanguoles suberiame cukrų, vanilinį cukrų, manus. Nuolat maišant, verdame, kol manų kruopos išvirs. Gerai atvėsiname. Išplakame elektriniu plakikliu, kol masė taps puri ir šilkinė.
3.
Putėsius pilstome į stiklinaites, puošiame kūčiukais ir spanguolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital