Spalvoti blyneliai - žavūs ir labai skanūs

AUTORIUS:
Greta, Greta_kepa,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Spalvoti blyneliai - žavūs ir labai skanūs
Spalvoti blyneliai - žavūs ir labai skanūs
Spalvoti blyneliai - žavūs ir labai skanūs
Spalvoti blyneliai - žavūs ir labai skanūs
Autorius apie receptą: Žiemą vyti reikia kviečiantis pavasarį ir jo spalvas! Tad Užgavėnių proga kviečiu kepti ryškius, drąsius blynelius, kurie labai greitai ir paprastai paruošiami Žiemą vyti reikia kviečiantis pavasarį ir jo spalvas! Tad Užgavėnių proga kviečiu kepti ryškius, drąsius blynelius, kurie labai greitai ir paprastai paruošiami naudojant „CityTaste“ blynams skirtą mišinį ir naudojant tik natūralius produktus. Net jei nemėgstat špinatų ar burokėlių, nebijokit, iškeptuose blynuose jie nesijaučia! Blynelius galima valgyti tiek šiltus, tiek šaltus - patiekti su saldžias priedais (uogomis, jogurtu, džemu, sirupu) arba su sūriais (šonine, avokadais, grietine, kiaušiniais). (...daugiau) Greta, Greta_kepa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo (apytikriai, arba kito pieno, vandens)
375 gramai miltinis mišinys (naudojau "CityTaste" tradicinių namų stiliaus blynelių)
50 gramų špinatų (žaliems blyneliams )
40 gramų burokėlių (rožiniams blyneliams)
1 žiupsnelis cinamono (rožiniams blyneliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žaliems blyneliams maisto smulkintuvu arba trintuvu sutriname špinatus, o rožiniams - į kitą dubenį sutriname burokėlius su cinamonu. Į kiekvieną dubenėlį įpilame po maždaug 200 ml migdolų pieno ir išmaišome.
2.
Į du skirtingus dubenėlius padaliname „CityTaste“ mišinį ir lėtai maišant supilame gautą tyrelę - į vieną dubenį masę su špinatais, o į kitą - su burokėliais.
3.
Maišome tešlą iki vienalytės konsistencijos, jei tešla per tiršta - įpilame papildomai pieno. Tešlą paliekame 5-10 min pasibrandinti.
4.
Blynelius kepame gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
5.
Blynelius galima valgyti tiek šiltus, tiek šaltus - patiekti su saldžias priedais (uogomis, jogurtu, džemu, sirupu) arba su sūriais (šonine, avokadais, grietine, kiaušiniais).
Patarimai:
Rožinės spalvos blyneliams naudoju luptą virtą vakumuotą burokėlį. Naudojant šviežią burokėlį jį reikia nulupti ir išvirti arba iškepti orkaitėje, kad jis būtų minkštas ir atsiskleistų natūralus saldumas.
Šiuo atveju iš vieno maišelio mišinio gaminau dviejų spalvų blynus (atitinkamai viename dubenyje naudodama pusę produktų), tačiau su tais pačiais kiekiais špinatų (ar burokėlių) galima maišyti ir vienos spalvos blynelius.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital