Spalvingi sumuštinių vėrinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Spalvingi sumuštinių vėrinukai
Spalvingi sumuštinių vėrinukai
Spalvingi sumuštinių vėrinukai
Autorius apie receptą: Man Velykos – pavasario, gamtos atbudimo šventė. Po žiemos laukiu Velykų, o po jų ir Va-sa-ra ! Ne per seniausiai atradau visiems mano draugams jau patinkančius vėrinukus. Man Velykos – pavasario, gamtos atbudimo šventė. Po žiemos laukiu Velykų, o po jų ir Va-sa-ra ! Ne per seniausiai atradau visiems mano draugams jau patinkančius vėrinukus. Įdarus galima pasirinkti iš to, ką turite šaldytuve, bet žinoma, kuo daugiau skonių ir spalvų, tuo skaniau ir spalviškiau! Mes dažnai važiuojam į mišką, pasidarom pikniką, tai paskutinį kartą vežiausi šiuos gražuolius, buvo išgraibstyti pirmieji. Pamaniau, kad ant Velykų stalo bus puiki pavasariška puošmena ir skanus užkandis. (...daugiau) Ilona, Skanus gyvenimas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
18 riekių šviesios forminės duonos
400 gramų vištienos (naudojau Vilniaus Paukštyno su špinatais)
200 gramų salotų (naudojau Spilvos agurkų-garstyčių)
1 sluoksnis:
3 vienetai morkų (virtų)
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek džiovintų bazilikų
2 sluoksnis:
200 gramų špinatų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
3 sluoksnis:
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių (kietai virtų)
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Plonomis riekelėmis supjaustyti vištienos kumpelį.
2.
Nupjaustykite duonos pluteles.
3.
Špinatus pakepti aliejuje, įspausti česnako ir pagardinti prieskoniais, viską sutrinti trintuvu.
4.
Sūrį ir kiaušinį sutarkuoti ir sumaišyti su majonezu.
5.
Sutarkuoti virtas morkas, apkepti keptuvėje tirpintame svieste, sudėti pomidorų padažą, pagardinti prieskoniais, įspausti citrinos sultis, atvėsinti ir sutrinti trintuvu.
6.
Išdėliokite vertikaliai 3 duonos riekeles, išdėlioti agurkų salotas. Vėl dėkite duonos riekeles, tepkite morkų įdarą. Vėl dėkite duonos riekeles, tepkite sūrio įdarą. Vėl dėkite duonos reikeles, dėkite kumpelį. Dėkite duonos riekeles, tepkite špinatų įdarą. Vėl dėkite duonos riekeles.
7.
Paruoštus sumuštinius supjaustykite kvadratėliais, persmeikite kiekvieną smeigtuku.
RECEPTO DRAUGAS: Vilniaus Paukštynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital