Spalvingi lavašo suktinukai su silke ir paprikomis

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Video LaMaistas.lt redakcijos
Spalvingi lavašo suktinukai su silke ir paprikomis
Spalvingi lavašo suktinukai su silke ir paprikomis
Autorius apie receptą: Įkvėpta atsiliepimų internete ir aš išbandžiau lavašo suktinukus su silke. Tik nesusilaikiau nuo eksperimento ir įpjausčiau raudoną papriką, kas pasiteisino su kaupu! Įkvėpta atsiliepimų internete ir aš išbandžiau lavašo suktinukus su silke. Tik nesusilaikiau nuo eksperimento ir įpjausčiau raudoną papriką, kas pasiteisino su kaupu! Labai tiko ir skonis, ir suktinukai tiesiog nušvietė visą stalą. Be galo skanu, gaivu, spalvinga ir jokio vargo gaminant. Susukame, padedame į šaldytuvą, luktelime ir mėgaujamės! (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 vienetas lavašo
200 gramų tepamo sūrelio
200 gramų silkės
2 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas paprikos
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia lavašą dosniai aptepame sūreliu. Tada beriame smulkiais gabaliukais supjaustytą silkę, kubeliais pjaustytus raugintus agurkus, smulkiais kubeliais supjaustytą papriką ir apibarstome pasmulkintais krapais.
2.
Lavašą standžiai susukame į ritinį, rankomis apspaudome, jog būtų standus ir tvirtas. Standžiai jį susukame jį į maistinę plėvelę, vėl truputį apspaudydami, ir dedama į šaldytuvą bent 2-3 valandoms (galima ir nakčiai), jog lavašas truputį paminkštėtų. Iš tiesų galima valgyti ir iškart, tačiau pastovėjęs lavašas daug lengviau pjaustosi ir visi skoniai labiau apsijungia į visumą bei suktinukai būna dar gardesni.
3.
Pjaustome gabaliukais ir skanaujame!
RECEPTO DRAUGAS: Viči
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Rasa
2017-04-14 14:18
Deti raugintus ar marinuotus agurkus? Recepte rauginti, o gamminant jau marinuoti agurkai minimi. ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2017-04-14 21:15
Labai atsiprašome už klaidelę, pataisėme ją recepte. Reikėtų dėti raugintus agurkus, nes jie stipresnio skonio. Jeigu dėtumėte marinuotus, jų reikėtų daugiau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital