Spalvingi karšti sumuštiniai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Šeimynos pageidavimu šiandien pusryčiams iškepiau šiuos sumuštinius. Šeimynos pageidavimu šiandien pusryčiams iškepiau šiuos sumuštinius. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
1 vienetas batono
2 vienetai pomidorų
200 gramų virto kumpio
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sūrio (tarkuoto)
4 vienetai pievagrybių
6 vienetai svogūnų laiškų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai grietinės
0.5 šaukštelio garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus, pievagrybius, svogūnų laiškus, kumpį supjaustyti.
2.
Įmušti kiaušinius, įdėti grietinę su garstyčiomis, suberti prieskonius, smulkintus žalumynus ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir užtepti ant batono riekelių.
3.
Kepti 180 - 190 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital