Spalvingas tortas su jogurtiniu kremu ir žele gabaliukais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Špinatų biskvito tortas su žele
Autorius apie receptą: Gaivus, lengvas, pavasariškų spalvų tortukas. Beje, jei naudosite vanilinį jogurtą, galima į tą sluoksnį dėti pjaustytų šviežių braškių, aviečių ar šilauogių. Gaivus, lengvas, pavasariškų spalvų tortukas. Beje, jei naudosite vanilinį jogurtą, galima į tą sluoksnį dėti pjaustytų šviežių braškių, aviečių ar šilauogių. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
150 gramų šaldytų špinatų
75 mililitrai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės ekstrakto
Kremui:
400 gramų jogurto (rinktis pagal savo skonį)
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų grietinės (riebesnės)
150 gramų cukraus
50 mililitrų vandens (želatinai brinkinti)
0.5 vieneto citrinų (reikės sulčių)
2 pakeliai želės (2 rūšių)
7 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želė paruošti iš anksto pagal instrukciją ant pakuotės. Palikti sustingti.
2.
Špinatus su aliejumi sutrinti elektriniu trintuvu. Sudėti kiaušinio trynius, cukrų, vanilės ekstraktą ir viską išplakti.
3.
Baltymus su druska išplakti iki standžių putų. Po porą šaukštų dėti į špinatų masę ir lengvai judesiais išmaišyti. Po truputį sudėti miltus ir dar kartą išmaišyti.
4.
Biskvitą kepti 24 centimetrų skersmens tortinėje 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 50 minučių. Pilnai atvėsinti ir padalinti į 4 dalis.
5.
Grietinę išmaišyti su cukrumi ir citrinos sultimis, tada sudėti iki standumo išplaktą grietinėlę. Kremas turi būti labai purus.
6.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti, kad išbrinktų. Vėliau pakaitinti karšto vandens vonelėje, kad ištirptų. Iš anksto paruoštą, sustingusią žėlė supjaustyti gabaliukais, o želatiną sumaišyti su jogurtu.
7.
Į tortinę dėti biskvitą, tada grietinėlės kremą, apibarstyti žėlė gabalėliais, vėl dėti biskvitą, pertepti jogurtu, sumaišytu su želatina. Dėti tortą į šaldytuvą, kad jogurto sluoksnis šiek tiek sustingtų. Tada vėl dėti biskvitą, tepti grietinėlės kremą, apibarstyti žėlė gabaliukais ir uždėti paskutinį biskvitą. Palikti šaldytuve per naktį. Puošti pagal savo nuožiūrą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital