Spagečiai su pomidorų padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Spagečiai su pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4-6 porcijos:
1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
1 plonais griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas,
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės,
1 pluoštelis suplėšytų šviežių baziliko lapų,
2 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
500 g. spagečių,
druska ir cukrus pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutiniškos ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite truputį cukraus ir druskos. Pridenkite puodą ir kaitinkite apie 40 minučių ant nedidelės ugnies, kol padažo sumažės. Nukelkite nuo ugnies ir trinkite maišytuvu, kol masė taps vientisa. Spagečius sudėkite į didelį verdančio pasūdyto vandens puodą ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Sudėkite juos pašildytą indą užpilkite pomidorų padažu, švelniai išmaišykite, patiekite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Martynas
2010-11-08 15:21
Skanu. :) Tik gaila kad neturejau tada spageciu tai paprastus makaronus dejau. ATSAKYTI
Nedas
2010-06-30 16:47
ir kaip skanu? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital