Spagečiai su pipirų padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Spagečiai su pipirų padažu
Autorius apie receptą: Tik keturi ingredientai ir labai paprastas paruošimas! Nebijokite juodųjų pipirų! Jie suteiks Jums reikiamą, skanų aštrumą. Tik keturi ingredientai ir labai paprastas paruošimas! Nebijokite juodųjų pipirų! Jie suteiks Jums reikiamą, skanų aštrumą. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų parmezano sūrio
340 gramų spageti makaronų
100 gramų sviesto
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užvirkite vandenį, įpilkite druskos ir virkite makaronus tiek, kad jie liktų „al dente“. Nukoškite, bet pasilikite apie 1 puodelį vandens, kuriame virė makaronai.
2.
Tuo tarpu gilioje keptuvėje ant vidutinės kaitros ištirpinkite 2 šaukštus sviesto, įberkite pipirų ir maišykite apie 1 minutę.
3.
Įpilkite pusę stiklinės vandens, užvirkite ir sudėkite išvirtus makaronus bei likusį sviestą. Sumažinkite ugnį ir ant makaronų suberkite 150 g Parmezano sūrio. Maišykite kol sūris išsilydys. Jei makaronai atrodo per sausi, supilkite likusį vandenį.
4.
Spagečius patiekite su likusiu sūriu
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital