Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 porcijos:
2 suspaustos bet nesmulkintos česnako skiltelės,
90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
3 ančiuviai, nuvalyti ir smulkiai supjaustyti,
4 lapeliai šviežių susmulkintų metų,
3 ryšulėliai šviežiai kapotų petražolių lapų,
500g spagečių,
1 valgomasis šaukštas marinuoto kapario,
nuplauti 12 juodųjų alyvuogių, kauliukus išimti, stambiai supjaustyti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles. Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėkite juos į padažą. Pabarstykite kapariais ir alyvuogėmis, gerai išmaišykite ir patiekite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital