Senoviniai šniceliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Senoviniai šniceliai
Autorius apie receptą: Šniceliai traškūs ir sultingi. Patiekti galima su bulvių koše ir burokėlių salotom. Šniceliai traškūs ir sultingi. Patiekti galima su bulvių koše ir burokėlių salotom. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiaulienos faršo
400 gramų duonos (tamsios)
pagal poreikį pieno
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į faršą sudėti prieskonius, smulkiai pjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
2.
Duona užpilti pienu, kad apsemtų ir palikti, kad prisigertų pieno. Duoną nusunkti ir įmaišyti į faršą.
3.
Iš faršo formuoti kotletus ir apvolioti džiūvesėliuose.
4.
Apkepti aliejuje, kad apskrustų, o tada sudėti ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, dėti į 200 C laipsnių orkaitę. Kepti 20 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
dalia
2023-04-26 08:24
geriau duona...,visus gaminius tik su sūriu bemoka gamint,perdirbtą produktą dar perdirbineja,...
ATSAKYTI
Jolanta
2023-04-19 17:37
Liuks!Dabar kulinarinius leidiniuose rašo kad šniceliai iš grynos mėsos,bet seniau valgyklose ir kulinarijose(kur prekiavo pusgaminiais) buvo būtent tokie duonos perpus kaip mėsos ir dar džiuvesėliuose apvolioti. ATSAKYTI
Edita
2020-04-17 09:46
O duonos čia ne per daug? Pusę kepalo :) ATSAKYTI
Liucija
2017-07-23 14:03
Labai skanu, tikrai primena senus laikus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital