Sotusis užkandis

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sotusis užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
185 gramai tuno
100 gramų sūrio (“Fitaki”)
0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
0.5 vieneto avokadų
10 vienetų pomidorų (vyšniniai)
1 gūželė gražgarsčių
šiek tiek krapų
13 vienetų alyvuogių (juodosios ir žaliosios )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Tuną nusausinti nuo sulčių. Agurką ir “Fitaki” supjaustyti smulkiais gabaliukais. Pomidoriukus – irgi. Rukolos lapelius suplėšyti. Smulkiai supjaustyti krapus ir jais apiberti rukolos lapelius.
2.
Tada sudėti tuną, ant jo – avokadą, ant jo – sūrį, tada – agurkus ir ant jų pomidoro gabaliukus. Papuošti krapais, alyvuogėmis.
Skanaus.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital