Sotusis omletas (Jolantos)

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Sotusis omletas (Jolantos)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 bulvė,
1 skiltelė česnako,
4-5 kiaušiniai,
1 svogūno galvutė,
1 morka arba šiek tiek pievagrybių,
1 indelis marinuotų žirnelių,
dešros arba šoninės,
tarkuoto sūrio,
truputis aliejaus kepimui,
prieskonių pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvę nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, morką sutarkuojame (o jei dėsite pievagrybius- juos smulkiai supjaustome), svogūną irgi smulkiai supjaustome, sudedame supjaustytą dešrą arba šoninę, išpaudžiame česnaką, sudedame prieskonius. Viską sudedame į keptuvę ir apkepiname. Tuomet suberiame žirnelius ir užpilame plaktais kiaušiniais. Jei patinka, galite užbarstyti krapų. Omletą kepame uždengę keptuvę dangčiu, nemaišydami. Paskui atsargiai "blyną" apverčiame, užberiame tarkuoto sūrio ir dar kiek pakepiname uždengę dangtį, kol sūris išsilydys. Omletą patiekiame karštą. Skanaus! Kiaušinių patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital