Sotusis moliūgų troškinys su faršu ir pupelėmis

AUTORIUS:
Ringailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Sotusis moliūgų troškinys su faršu ir pupelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų jautienos faršo
400 gramų moliūgų (nuluptų, be sėklų)
400 gramų konservuotų pomidorų
300 gramų konservuotų pupelių (arba virtų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Storadugniame puode įkaitinkite aliejų. Jame apkepinkite maltą jautieną su smulkintu svogūnu ir kapotu česnaku.
2.
Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgą ir dar truputį apkepinkite (apie porą minučių). Sudėkite konservuotas pupeles, pasmulkintus konservuotus pomidorus (su visu skysčiu) ir viską troškinkite apie 20 minučių. Pagardinkite prieskoniais. Troškinkite dar 5 minutes.
3.
Patiekiant tinka pagardinti grietine ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Ringailė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital