Sotusis moliūgų troškinys su faršu ir pupelėmis

AUTORIUS:
Ringailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Sotusis moliūgų troškinys su faršu ir pupelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų   maltos jautienos  (arba kiauliena)
400 gramų   moliūgų  (nuluptų, be sėklų)
400 gramų   konservuotų pomidorų
1 skardinė   konservuotų pupelių  (400g dydžio)
1 vienetas   svogūnų
2 šaukštai   aliejaus
2 skiltelės   česnako
pagal skonį   druskos
šiek tiek   aitriosios paprikos
šiek tiek   pipirų
šiek tiek   duonos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Storadugniame puode įkaitinkite aliejų. Jame apkepinkite maltą jautieną su smulkintu svogūnu ir kapotu česnaku.
2.
Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgą ir dar truputį apkepinkite (apie porą minučių). Sudėkite konservuotas pupeles, pasmulkintus konservuotus pomidorus (su visu skysčiu) ir viską troškinkite apie 20-30 minučių. Pagardinkite prieskoniais. Troškinkite dar 5 minutes.
3.
Patiekiant tinka pagardinti grietine ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais, duonos riekele.
AUTORIUS: Ringailė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital