Sotus vištienos pyragas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sotus vištienos pyragas
Autorius apie receptą: Jei norite palepinti savo šeimą, būtinai atkreipkite dėmesį į šį receptą. Pyragas su vištiena gali būti tiek kaip pagrindinis patiekalas ant Jūsų stalo, tiek kaip sotus ir Jei norite palepinti savo šeimą, būtinai atkreipkite dėmesį į šį receptą. Pyragas su vištiena gali būti tiek kaip pagrindinis patiekalas ant Jūsų stalo, tiek kaip sotus ir gardus užkandis. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
400 gramų miltų
200 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai vandens (šalto)
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
1 kilogramas vištienos krūtinėlės
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek jogurto (viršui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišyti su druska. Sudėti šaltą, kubeliais pjaustytą sviestą ir pirštais trinti tol, kol susidaryt smulkūs trupiniai. Vidurje padaryti duobutę, pilti vandens, įmušti kiaušinius. Išminkyti lygią, vientisą tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą mažiausiai 30 minučių.
2.
Vištieną supjaustykite mažais kubeliais - kuo mažesni, tuo geriau, nes reikės visą vištienos krūtinėlę, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. DUbenyje išplakite kiaušinių trynius ir įmaišykite į mėsą.
3.
Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūną susmulkinkite ir viską trumpai patroškinkite keptuvėje. Sutrinkite iki kreminės masės ir sumaišykite su vištiena. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus ir įmaišykite į mėsą.
4.
Tešlą iškočiokite ir sudėkite į kepimo formą. Sudėkite paruoštą įdarą, aptepkite jogurtu. Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą, kol pyragas taps auksinės spalvos.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital