Sotus vištienos ir ryžių troškinys per 20 minučių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Greitas vištienos ir ryžių troškinys
Greitas vištienos ir ryžių troškinys
Greitas vištienos ir ryžių troškinys
Greitas vištienos ir ryžių troškinys
Autorius apie receptą: Pristatau tinginių maistą, kurį noriai valgo mano vaikai ir laiko beveik neužtrunka jį paruošti. Juk kai oras geras, ilgas stovėjimas prie viryklės niekam nepatinka. Pristatau tinginių maistą, kurį noriai valgo mano vaikai ir laiko beveik neužtrunka jį paruošti. Juk kai oras geras, ilgas stovėjimas prie viryklės niekam nepatinka. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
500 mililitrų vištienos sultinio
300 gramų basmati ryžių
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas morkų
1 vienetas citrinų
1 sauja žaliųjų žirnelių
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio maltų kajeno pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį citrininių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname smulkintus svogūnus ir tarkuotą morką, kol suminkštės.
2.
Vištieną supjaustome vieno kąsnio gabaliukais, sudedame į keptuvę šalia daržovių ir lengvai pakepiname.
3.
Sudedame į keptuvę ryžius, suberiame kajeno pipirus, raudonėlį, citrininius pipirus, užpilame sultiniu, išmaišome ir uždengę dangčiu troškiname, kol ryžiai išvirs ir neliks skysčio. Jei ryžiai vis dar kieti, bet skysčio nėra - įpilkite dar vandens arba sultinio.
4.
Likus keliom minutėm iki troškinimosi pabaigos, suberkite žirnelius ir išmaišykite. Berkite druskos ir vėl išmaišykite. Baigus troškintis palikite keliom minutėm uždengtą. Prieš tiekiant pagardinkite citrina.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Leo
2022-01-10 19:10
Aišku daug ką dariau sau įprastu būdu, kitu eiliškumu. Tačiau džiaugiuosi, kad pastebėjau tą šlakstymą citrina :) wow, taip paprastai o patiekaliukas kitame levelyje, užtenka tiek mažai, kad skonis primintų paella. Ačiū, kartosiu dar ir dar ATSAKYTI
Diana
2021-05-04 13:56
Atrodo paprastai ruošiamas recepčiukas, bet jį nepaprasto skonio daro citrinpipiriai ir citrina. Aš ir mano paauglė dukra sakom ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital